>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Fermantasyon Teknolojisi | ZBB318 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 3 |
Prof. Dr. Mehmet Ufuk KASIM
Doç. Dr. Gülsüm Ebru ÖZER UYAR
1) Fermantasyon kavramını bilir
2) Fermente ürünleri teknolojik özellikleri ve üretim prosesi yönünden tanır
3) Farklı fermantasyon tiplerini ve yöntemlerini öğrenir
4) Fermente ürünlerin dünya ve ülkemizde pazarı ve ekonomisi hakkında bilgilenir
Program Yeterlilikleri | ||||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||||
1 | Orta | Orta | Yüksek | |||||||||
2 | Yüksek | Orta | ||||||||||
3 | Orta | Orta | Orta | Orta | ||||||||
4 | Orta | Düşük |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Fermente gıdaların üretim ve teknolojisi
Türkçe
İstenmemekte