>

Banket ve Satış Organizasyonu

Turizm İşletmeciliği

Turizm Fakültesi
Lisans
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Banket ve Satış Organizasyonu TUR304 Seçmeli Lisans 3 Bahar 6

Öğretim Elemanı Adı

Dr. Öğr. Üyesi Özgür ERGÜN

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Yiyecek-içecek işletmelerinin türlerini sınıflandırır
2) Banket operasyonlarında fiyat bileşenini değerlendirir

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7
Öğrenme Kazanımları
1 Düşük Orta Yüksek Düşük Orta Orta Düşük
2 Orta Düşük Yüksek Orta Düşük Orta Düşük

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

İstenmemekte

Dersin İçeriği

Banket satış işlemleri temel maliyetleme ve değerleme teknikleri

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi



Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı

30%

Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı

70%

Toplam

100%

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte