>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Banket ve Satış Organizasyonu | TUR304 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Özgür ERGÜN
1) Yiyecek-içecek işletmelerinin türlerini sınıflandırır
2) Banket operasyonlarında fiyat bileşenini değerlendirir
Program Yeterlilikleri | ||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||
1 | Düşük | Orta | Yüksek | Düşük | Orta | Orta | Düşük | |
2 | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Düşük | Orta | Düşük |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Banket satış işlemleri temel maliyetleme ve değerleme teknikleri
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
30% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
70% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte