>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Kalite Yönetim Sistemleri | TOP215 | Seçmeli | Önlisans | 2 | Güz | 4 |
Dr. Öğr. Üyesi Tülay POLAT ÜZÜMCÜ
1) Kalite yönetiminin temel kavramlarını açıklar.
2) Kalite yönetiminde kullanılan araçları kullanır.
3) Turizmde kalite yönetiminin önemini açıklar.
4) Otel işletmelerinde kalite yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi olur.
5) Yiyecek içecek işletmelerinde kalite yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi olur.
6) Seyahat işletmelerinde kalite yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi olur.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||||||||||
1 | Düşük | Düşük | Orta | |||||||||||||||
2 | Düşük | Düşük | Düşük | |||||||||||||||
3 | Düşük | Düşük | Düşük | Düşük | Düşük | Düşük | ||||||||||||
4 | Düşük | Düşük | Düşük | Düşük | ||||||||||||||
5 | Orta | Orta | ||||||||||||||||
6 | Düşük | Düşük |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Kalite yönetim sistemlerinin tanımı, uygulama yöntemleri ve sağladığı yararlar.
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
3) Tartışma
4) Alıştırma ve Uygulama
5) Grup Çalışması
Ödev Notunun Başarıya Oranı |
50% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
50% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte