>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Endüstriyel Yiyecek Üretimi (catering) | TOP231 | Seçmeli | Önlisans | 2 | Güz | 4 |
Doç. Dr. Ömür ALYAKUT
1) Endüstriyel Yiyecek Üretimi kavramını tanımlar ve gelişim sürecini açıklar.
2) Endüstriyel Yiyecek Üretimi yapan İşletmelerde yemek dağıtım yöntemlerini sıralar.
3) Endüstriyel Yiyecek Üretimi yapan işletmelerde Denetimin önemini kavrar.Denetim kriterlerini bilir ve uygular.
4) Endüstriyel Yiyecek Üretimi yapan işletmelerde,Depolama- etiketleme, klorlama, ön hazırlık, pişirme, servis ve soğutma talimatlarını kavrar ve uygular.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||||||||||
1 | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | ||
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
4 | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Toplu beslenme yapan kuruluşların tanımı ve özellikleri, toplu beslenme hizmetlerinde yemek dağıtım yöntemleri, denetim ve denetim kriterleri, toplu beslenme servislerinde sanitasyon oluşturmaktadır.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte