>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Ziyafet ve İkram Hizmetleri | OMP257 | Seçmeli | Önlisans | 2 | Güz | 3 |
Doç. Dr. Ömür ALYAKUT
1) Banket ve diğer yemek organizasyonları arasındaki farkı anlar
2) Banket ve diğer yemek organizasyonları arasındaki farkı anlar
3) Banket organizasyon şemalarını ve çalışma düzenini hazırlar
4) Banket organizasyon ve satışını bilir
5) Banket mönüleri hazırlar
6) Banket protokol kurallarını ve yerleşim planlarını yapar
Program Yeterlilikleri | ||||||||||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | ||
2 | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | |
3 | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | |
4 | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | |
5 | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | |
6 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Banket ve yemek organizasyonları, banket organizasyon şemaları ve çalışma düzeni, banket mönüleri ve satışı, protokol kuralları ve yerleşim planları.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte