>
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Ziyafet ve İkram Hizmetleri OMP257 Seçmeli Önlisans 2 Güz 3

Öğretim Elemanı Adı

Doç. Dr. Ömür ALYAKUT

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Banket ve diğer yemek organizasyonları arasındaki farkı anlar
2) Banket ve diğer yemek organizasyonları arasındaki farkı anlar
3) Banket organizasyon şemalarını ve çalışma düzenini hazırlar
4) Banket organizasyon ve satışını bilir
5) Banket mönüleri hazırlar
6) Banket protokol kurallarını ve yerleşim planlarını yapar

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Öğrenme Kazanımları
1 Orta Orta Orta Orta Orta Orta Yüksek Yüksek Orta Orta Orta Orta Orta Orta Orta Orta Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek
2 Orta Orta Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Orta Orta Orta Yüksek Yüksek
3 Orta Orta Yüksek Yüksek Yüksek Orta Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek
4 Orta Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Yüksek Orta Yüksek Yüksek Orta Orta Yüksek
5 Orta Orta Yüksek Orta Orta Orta Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Yüksek Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Orta Orta
6 Orta Orta Orta Yüksek Orta Orta Yüksek Orta Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Yüksek Yüksek Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Orta Orta

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

İstenmemekte

Dersin İçeriği

Banket ve yemek organizasyonları, banket organizasyon şemaları ve çalışma düzeni, banket mönüleri ve satışı, protokol kuralları ve yerleşim planları.

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi



Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı

40%

Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı

60%

Toplam

100%

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte