>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Uluslararası Gastronomi | TDR112 | Seçmeli | Doktora | 1 | Bahar | 7 |
Prof. Dr. Bilsen BİLGİLİ
Doç. Dr. Hatice GÜÇLÜ NERGİZ
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
1) Asya, Avrupa, Amerika ,Afrika mutfaklarının özelliklerini bilir.
2) Dünya mutfaklarındaki besinlerin hazırlama ve pişirilme yöntemlerini bilir.
3) Dünya mutfaklarının tarihsel gelişimini bilir.
Program Yeterlilikleri | ||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | |
2 | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Orta | |
3 | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
DÜNYA MUTFAKLARI, AVRUPA MUTFAĞI, ASYA MUTFAĞI, UZAK DOĞU MUTFAĞI, AMERİKA MUTFAĞI
Türkçe
İstenmemekte