>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Yiyecek-içecek İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon | GMS207 | Zorunlu | Lisans | 2 | Güz | 5 |
Doç. Dr. Banu Saadet ÜNSAL AKBIYIK
1) Yönetimin tarihini tartışır
2) Yönetimin fonksiyonlarını açıklar
3) Yiyecek içecek işletmeleri yönetimine özel gerekleri tartışır.
4) Yönetimin temel kavramlarını açıklar
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Yüksek | ||||||||||
2 | Orta | ||||||||||
3 | Orta | ||||||||||
4 | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
Yok
Yönetimin tarihi, yönetimin fonksiyonları
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte