>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Tahıl Ürünleri Teknolojisi | GMS204 | Zorunlu | Lisans | 2 | Bahar | 5 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
1) tahıl ürünlerini öğrenir
2) makarna, kek, kraker, bisküvi ve kahvaltılık gevrek üretim metotlarını biliir
3) Hububatların depolanması için gerekli koşulların sağlanmasını kavrayabilme
4) Hububat ürünlerinin(ekmek, makarna, bisküvi vb.) teknolojik üretim temellerini kavrayabilme
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Orta | Orta | |||||||
2 | Orta | Orta | Orta | Orta | |||||||
3 | Orta | ||||||||||
4 | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Makarna, bisküvi, kraker, kek ve kahvaltılık tahıl üretim teknolojileri ile ilgili bilgi vermek
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
3) Soru-Cevap
4) Soru-Cevap
5) Soru-Cevap
6) Soru-Cevap
7) Tartışma
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
30% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
70% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte