>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Seminer | GMS202 | Zorunlu | Lisans | 2 | Bahar | 5 |
Prof. Dr. Selda UCA
1) Mutfak uygulamaları ile ilgili becerilerini keşfeder
2) Yiyecek-içecek işletmeciliği alanında girişimcilik yetenekleri kazanır
3) Gastronomi alanında araştırma ve sunum yapma becerilerini geliştirir
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders mutfak uygulamaları, gastronomi alanında girişimcilik ve gastronomi okuryazarlığı konularında öğrenci becerilerinin ölçülmesine yönelik çalışmaları içermektedir.
1) Anlatım
2) Anlatım
3) Anlatım
4) Anlatım
5) Anlatım
6) Soru-Cevap
7) Soru-Cevap
8) Soru-Cevap
9) Soru-Cevap
10) Soru-Cevap
11) Grup Çalışması
12) Grup Çalışması
13) Grup Çalışması
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte