>
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Seminer GMS202 Zorunlu Lisans 2 Bahar 5

Öğretim Elemanı Adı

Prof. Dr. Selda UCA

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Mutfak uygulamaları ile ilgili becerilerini keşfeder
2) Yiyecek-içecek işletmeciliği alanında girişimcilik yetenekleri kazanır
3) Gastronomi alanında araştırma ve sunum yapma becerilerini geliştirir

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Öğrenme Kazanımları
1 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek
2 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek
3 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

İstenmemekte

Dersin İçeriği

Bu ders mutfak uygulamaları, gastronomi alanında girişimcilik ve gastronomi okuryazarlığı konularında öğrenci becerilerinin ölçülmesine yönelik çalışmaları içermektedir.

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi

1) Anlatım
2) Anlatım
3) Anlatım
4) Anlatım
5) Anlatım
6) Soru-Cevap
7) Soru-Cevap
8) Soru-Cevap
9) Soru-Cevap
10) Soru-Cevap
11) Grup Çalışması
12) Grup Çalışması
13) Grup Çalışması


Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı

40%

Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı

60%

Toplam

100%

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte