>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Temel Pastacılık | GMS309 | Seçmeli | Lisans | 3 | Güz | 6 |
Prof. Dr. Emrah ÖZKUL
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
1) Pastacılık teknikleri hakkında tartışabilir.
2) Kullanılan malzeme ve reçeteye göre doğru üretim tekniklerini saptar.
3) Pasta ve tatlı ürünleri üzerinde düzenleme gerçekleştirir.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Düşük | Düşük | Orta | Orta | Orta | Düşük | Orta | Orta | |||
2 | Düşük | Düşük | Düşük | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | ||
3 | Düşük | Düşük | Düşük | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu dersin içeriği pastane yönetimi, hamur tipleri, tatlı çeşitleri ve pasta yapımıdır.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
30% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
70% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte