>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Restoran İşletmeciliği | GMS307 | Seçmeli | Lisans | 3 | Güz | 6 |
Prof. Dr. Selda UCA
1) Kafe ve barları tanımlar ve sınıflandırır
2) Kuruluş yeri seçimiyle ilgili faktörleri bilir
3) Planlama, restoran dekorasyonu ve kullanılan araç gereçlerle ilgili bilgi sahibi olur
4) Pazarlama ve yönetim süreçlerini açıklar
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu dersin içeriği; restoran işletmeciliğine giriş, restoranların özellikleri ve sınıflandırılması, kuruluş yeri seçimi, işletmecilik ve pazarlama uygulamalarından oluşmaktadır.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte