>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Yemek, Kültür ve Toplum | GMS313 | Seçmeli | Lisans | 3 | Güz | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Nihan AKDEMİR
1) Yemek kültürü kavramını açıklayacak.
2) Yemek kültürünün gelişimini tartışacak.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Düşük | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
2 | Orta | Düşük | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, kültür ve yemek kültürü, tarih öncesi çağlarda yemek kültürü, tarihi çağlarda yemek kültürü, sanat ve yemek kültürü, din ve yemek kültürü, yemeğin toplumsal işlevleri, gelecekte yemek kültürü konularını içermektedir.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte