>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Diyet Mutfağı | GMS306 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 6 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
Dr. Öğr. Üyesi Alican AKÇİÇEK
1) Sağlıklı beslenme kurallarını öğretmek.
2) Diyet planlama ilkelerini öğretmek
3) Diyet mutfağının hazırlanması ve sunumu
4) Beslenmenin önemi
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Orta | Yüksek | |||||||
2 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | ||||
3 | Düşük | ||||||||||
4 | Orta | Orta | Orta | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
Beslenmenin Temel İlkeleri
Endüstriyel yiyecek üretim sektörünün varlık gösterdiği bir alan da sağlık sektörüdür. Öğrenciler beslenme, diyetetik ve hijyen unsurlarının çok öne çıktığı bir alan olan ve hem istihdam, hem de süreklilik açısından önem taşıyan bu sektörde yatırım yönetimi imkanını bulacaklardır.
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
3) Tartışma
Ödev Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte