>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Soğuk Mutfak Sanatı | GMS314 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Alican AKÇİÇEK
1) Çeşitli soğuk ve sıcak başlangıçlar, salata büfelerini tanımlar
2) Pate, galantines ve terrines hazırlar
3) Catering sürecine hazırlık listesi sağlar
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Yüksek | Düşük | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | ||
2 | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | |
3 | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Soğuk büfe ürünlerinin (sosis, salam, peynir, ordövrler, salatalar, soğuk soslar vb.) etler, hazırlanması, süslenmesi ve sunumu. .
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte