>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Yemek Stilistliği | GMS322 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 6 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
1) Yemek fotoğrafçılığının özelgereksinimlerini kavrayabilir.
2) Küçük objelerin fotoğraflanabilmesi için
gerekli ışık ayarlarını yapabilir.
3) Yemek fotoğrafının kullanım alanlarını ve
işlevlerini açıklayabilir.
4) Doğru pozlama kavramını ışığa duyarlı
yüzey, ışığa duyarlılık, ışık ölçümü ve ışığın
nitelikleri çerçevesinde açıklayabilecektir.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Orta | Düşük | |||||
2 | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Orta | ||||||
3 | Orta | Orta | Orta | Orta | |||||||
4 | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, Temel tasarım ilkeleri doğrultusunda tabak hazırlama, süsleme ve dekore etme, Yemek fotoğrafçılığına ilişkin temel bilgi ve becerileri kapsamaktadır.
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
3) Tartışma
4) Gösteri
Ödev Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte