>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Mutfak Uygulamaları III | GMS401 | Zorunlu | Lisans | 4 | Güz | 4 |
Dr. Öğr. Üyesi Alican AKÇİÇEK
1) Sanat, tasarım ve yönetimsel uygulama esaslarını gözeten menüleri anlar ve bunları hazırlar
2) Mutfakta güvenlik ve hijyen esaslarını gözetir
3) Yönetimsel kısıtların menü ve şefleri ne şekilde etkileyebileceğini bilir.
4) A la Carte yemek servisi içeriklerini ugulamalı gösterir.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | ||
2 | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Düşük | Orta | Yüksek | Orta | Orta | |
3 | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Yüksek | |
4 | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, gıdaların hazırlanması, uygun pişirme tekniği seçimi, gıdaların pişirilmesi ve mevcut uygulama becerilerinin kapsamının reçete geliştirme ile artırılması konularını içermektedir.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
30% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
70% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte