>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Uluslararası Mutfak Uygulamaları - II | GMS417 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
1) Uluslararası mutfak kültürlerini ve yemekleri öğrenir.
2) Uluslararası mutfak kültürlerine özgü standart reçete geliştirmeyi ve standart reçete doğrultusunda ürün hazırlamayı öğrenir.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Düşük | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | ||
2 | Yüksek | Düşük | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, uluslararası mutfak kültürleri, Güney Avrupa mutfağı, Kuzey Avrupa mutfağı, Orta Asya mutfağı, Orta Doğu mutfağı, Afrika mutfağı genel özellikleri ve örnek menü reçeteleri konularını içermektedir.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte