>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Kafe ve Bar İşletmeciliği | GMS415 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
Prof. Dr. Selda UCA
1) Kafe ve barları tanımlar ve sınıflandırır
2) Kuruluş yeri seçimiyle ilgili faktörleri bilir
3) Planlama, kafe/bar dekorasyonu ve kullanılan araç gereçlerle ilgili bilgi sahibi olur
4) Pazarlama ve yönetim süreçlerini açıklar
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu dersin içeriği; kafe ve bar işletmeciliğine giriş, kafe ve barların özellikleri ve sınıflandırılması, kuruluş yeri seçimi, işletmecilik ve pazarlama uygulamalarından oluşmaktadır.
1) Anlatım
2) Anlatım
3) Soru-Cevap
4) Soru-Cevap
5) Tartışma
6) Tartışma
7) Grup Çalışması
8) Grup Çalışması
9) Örnek Olay
10) Örnek Olay
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte