>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | GMS409 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Özgür ERGÜN
1) Dünya mutfaklarındaki yeni trendleri araştırır
2) yeni denemelerin nasıl oluştuğunu ve hangi yöne doğru ilerlediğini gözlemleyecek
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
2 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Yiyecek ve içecek dünyası geçmişten gelen geleneksel değerlerine sahip çıkmasının yanısıra, dünyadaki değişimlerden etkilendiği sürece yeni eğilimler peşinde koşmaya da devam edecektir. Öğrenciler ananevi uygulamaların ve tatların yanısıra, yeni denemelerin nasıl oluştuğunu ve hangi yöne doğru ilerlediğini gözlemleyecek ve yorumlayacaklardır.
Türkçe
İstenmemekte