>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Baharat ve Kahve Kültürü | GMS405 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Alican AKÇİÇEK
1) Baharatın, birbiriyle uyumlu ve doğru kullanımını açıklar
2) Yeni tekniklerle kahve hazırlama hususunda fikir yürütür
3) Baharatları ve kahveleri tanır.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | |
2 | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | |
3 | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Baharat ve ıtırlı bitkilerin tanıtılması, Baharatın kullanım alanları ve birbirleriyle uyumu, Kahve kültüründe kullanılan araç-gereçler, Dünyada kahvenin yapılış biçimleri, Kahve yetiştirilen bölgeler ve yetiştirildiği bölgelere göre kahve
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
30% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
70% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte