>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Antik Mutfak Kültürü | GMS403 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Nihan AKDEMİR
1) Antik mutfak kültürünü araştırmak
2) Antik mutfak kültürlerinin beslenme, yiyecek hazırlama ve tüketim alışkanlıklarını öğrenir
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | ||
2 | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
O dönemde var olan besin türleri, yemek kültürleri, hizmet ve servis anlayışı, hijyen kavramları, tat beklentileri değerlendirilecek, yapılacak araştırmalar ışığında farklı menüler hazırlanarak hem üretiminde, hem de tadılarak bilgi ve tecrübe sahibi olunacaktır.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte