>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
2. Yabancı Dil Fransızca III | TUF401 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 4 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
Öğr. Gör. Permin MALÇOK
1) Gastronomi ile ilgili terimleri öğrenir.
2) Kendisi ve çevresi ile ilgili ileri düzeyde temel kelimeleri anlar.
3) Gıda çeşitlerini, yemek tarifleri ve menü hazırlamayı bilir
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
2 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
3 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Ricalar, istekleri ifade etme, yazılı bildiriler, telefon duyuruları, kıyafetler, hoşa giden gitmeyen şeyler, tercihleri sorma, yardım ve nasihat rica etme, tarihsel veriler, şahıslar ve olaylar hakkında konuşma, randevuyu yazılı olarak red ya da kabul etme, davetiyeyi okuma ve yazma, bayramlar. Gastronomi bölümüne yönelik uygulamalar
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Fransızca
İstenmemekte