>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Turizm İşletmelerinde Maliyet Kontrolü | TUR301 | Zorunlu | Lisans | 3 | Güz | 4 |
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
Dr. Öğr. Üyesi Onur AKPINAR
Dr. Öğr. Üyesi Adem YAVAŞ
1) Standart sapma analizlerini yapabilmek
2) başabaş noktasını hesaplayabilmek
3) yiyecek içecek fiyatının oluşturulmasını bilmek
Program Yeterlilikleri | ||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||
1 | Yüksek | Orta | Düşük | Düşük | Yüksek | Orta | Yüksek | |
2 | Yüksek | Orta | Düşük | Düşük | Yüksek | Orta | Yüksek | |
3 | Yüksek | Orta | Düşük | Düşük | Yüksek | Orta | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Maliyet kontrolü, , maliyet, harcama ve gider kavramlarını bilmek, maliyet sitemlerini ve maliyet kontrolü açısından işleyişlerini bilmek
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte