>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Yemler ve Yem Teknolojileri | AAP127 | Seçmeli | Önlisans | 1 | Güz | 2 |
Öğr. Gör. Zülfikar ALTUNKANAT
Öğr. Gör. Mehmet Ali GÜLCÜ
Öğr. Gör. Ümit YÜCEL
1) Yemler, Yem Hijyeni ve Teknolojisi Hakkında Bilgi sahibi olur.
2) At Beslenmesinde Farklı Yem Çeşitlerinin Ne Amaçla Kullanıldığını Anlar.
3) İşlenmiş, Kısmen İşlenmiş veya İşlenmemiş, Yem Katkı Maddeleri de Dahi Olmak Üzere Her Türlü Ürünün Besin Değerlerini Karşılaştırabilir.
4) Yem Teknolojisi ve Yemlerin İşlenmesinin Besleme Üzerine Etkileri Hakkında Bilgi Sahibi Olur.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||||||
1 | ||||||||||||||
2 | Orta | |||||||||||||
3 | ||||||||||||||
4 |
Yüz Yüze
Yok
Yok
At beslenmesinde kullanılan farkklı yemler ve kullanım alanlar, yem hijyeni ve yem teknolojisi
1- Ergun, Ahmet. Yemler Yem Hijyeni Ve Teknolojisi. Kayseri: Ugurer Tarım Kitapları 2007.
2- Yemler, yem hijyeni ve teknolojisi (Düzeltilmiş 2. baskı). Ergun, A., Tuncer, D. S., Çolpan, İ., Yalçın,S., Yıldız, G., Küçükersan, K., Küçükersan, S. Sehu, A.; Pozitif Matbaacılık, Ankara, 2004.
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
20% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
80% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte