>
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Yiyecek İçeceklerde Uyum ve Eşleştirme GMY111 Seçmeli Yüksek lisans 1 Güz 7

Öğretim Elemanı Adı

Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerde tat ve lezzet farklılıklarını ve uyumlulukları bilirler
2) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerin tat ve lezzetleri çerçevesinde eşleştirmelerini yapabilirler
3) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerin besin değerlerini bilirler
4) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerin besin değerleri çerçevesinde eşleştirmelerini yapabilirler

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Öğrenme Kazanımları
1 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek
2 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek
3 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek
4 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

YOK

Dersin İçeriği

Bu ders, yiyecek ve içeceklerde doğru uyum ve eşleştirmenin yapılabilmesi konusunda gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi



Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte