>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Yiyecek İçeceklerde Uyum ve Eşleştirme | GMY111 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Güz | 7 |
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
1) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerde tat ve lezzet farklılıklarını ve uyumlulukları bilirler
2) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerin tat ve lezzetleri çerçevesinde eşleştirmelerini yapabilirler
3) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerin besin değerlerini bilirler
4) Öğrenciler yiyecek ve içeceklerin besin değerleri çerçevesinde eşleştirmelerini yapabilirler
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
YOK
Bu ders, yiyecek ve içeceklerde doğru uyum ve eşleştirmenin yapılabilmesi konusunda gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.
Türkçe
İstenmemekte