>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomide Teknolojik Yenilikler ve Trendler | GMY113 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Güz | 7 |
Prof. Dr. Selda UCA
1) Gastronomi ve ilgili alanlardaki tekonolojik gelişmeleri bilir.
2) Gastronomi ve teknolojik yenilikler arasında bağlantı kurup analiz yapar.
3) Gastronominin geleceği ve yeni trendler hakkında fikir yürütür.
4) Gastronomi alanında yeni ürünler ve eğilimler hakkında bilgi sahibi olur.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, gastronomi alanında etkili olan teknolojik gelişmeler, yenilikler ve trendlerin belirlenebilmesi için gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte