>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomide Renk, Tasarım ve Sanat | GMY115 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Güz | 7 |
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
1) Öğrenciler yiyecek içeceklerde renk bilgisine sahip olurlar
2) Öğrenciler Gastronomide tasarım becerise sahip olurlar
3) Öğrenciler gastronomide sanatsal düşünme becerisine sahip olurlar
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
YOK
Bu ders, renk tasarım ve sanat anlayışının kazandırılması konusunda gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.
Türkçe
İstenmemekte