>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomi Araştırmaları ve Eleştirel İncelemeler | GMY104 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Bahar | 7 |
Dr. Öğr. Üyesi Nihan AKDEMİR
1) Gastronomi alanındaki araştırmalar ne yönde olduğu hakkında bilgi sahibi olur.
2) Gastronomi alanındaki güncel araştırmaları inceler.
3) Gastronomi araştırmalarındaki nitel yöntemleri kavrar.
4) Gastronomi araştırmalarındaki nicel yöntemleri kavrar.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | ||
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu dersin içeriğini, gastronomi alanındaki güncel araştırmalar, bilimsel yöntemleri, eleştirel inceleme oluşturmaktadır.
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
3) Benzetim
4) Altı Şapka Metodu
5) Laboratuvar/Çalıştay
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte