>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Popüler Kültür ve Gastronomi | GMY108 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Bahar | 7 |
Prof. Dr. Emrah ÖZKUL
1) Popüler kültür unsurları hakkında bilgi sahibi olur.
2) Popüler kültür ve gastronomi ilişkisini açıklayabilir.
3) Popüler kültürün gastronomi gelişimi üzerindeki etkilerini tartışabilir.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Gastronomi unsurlarının popüler kültür bağlamında gelişiminin analizi, değerlendirilmesi, yorumlanması ve tartışılması.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte