>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
İleri Özel Gıda Teknolojisi Araştırmalar | GMY110 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Bahar | 7 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
1) Farkli ürün gruplarını ve işleme tekniklerini kavrayabilme
2) Gastronomi açısından bölgelere özgü gıdaların özelliklerini bilme
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | |
2 | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Özel gıdalar üzerine yapılan araştırmaların incelenmesi
1) Anlatım
2) Soru-Cevap
3) Tartışma
4) Grup Çalışması
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte