>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Şekerli Ürünler Teknolojisi ve Uygulamaları | GMY112 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Bahar | 7 |
Dr. Öğr. Üyesi Alican AKÇİÇEK
1) Şeker üretim teknolojisini öğrenme
2) Değişik şekerli ürün üretimi konusunda bilgi sahibi olur
3) Kakao ve çikolata üretim teknolojisini öğrenme
4) Kestane şekeri, pişmaniye, pekmez, lokum ve cezerye üretimlerini öğrenme.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | |
2 | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | |
3 | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | |
4 | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, şeker üretim teknolojisinde kullanılan yöntemler, makina ve ekipmanlar, şekerli ürünlerin üretim teknolojileri. Ve üretiminde kullanılan hammaddeler ve uygulaması için gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte