>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Miksoloji | GMY114 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Bahar | 7 |
Prof. Dr. Selda UCA
1) İçeceklerin özelliklerini tanımlar.
2) İçeceklerin üretim yöntemlerini, özelliklerini ve hazırlanışlarını bilir.
3) İçecek sunumunun inceliklerini bilir.
4) Yiyecek üretiminde çeşitli içecekleri kullanır.
5) Miksoloji uygulama sürecini açıklar.
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
3 | Orta | Orta | Düşük | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Düşük | |
4 | Düşük | Düşük | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Orta | |
5 | Düşük | Düşük | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, içecekler, sunum şekilleri, miksoloji ve içeceklerin satış ve pazarlaması hakkındaki bilgileri kapsamaktadır.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte