>
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Gastronomi Araştırmaları TDR127 Seçmeli Doktora 1 Güz 7

Öğretim Elemanı Adı

Doç. Dr. Hatice GÜÇLÜ NERGİZ

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Gastronomiye ilişkin mevcut alanyazını inceler ve anlar.
2) Gastronomiye ilişkin temel akımları ve araştırma konularını tanımlar.
3) Gastronomiye ilişkin araştırma planlar, organize eder ve yapılandırır.
4) Gastronomiye ilişkin araştırma sonuçlarını etkin bir şekilde sunar.

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7
Öğrenme Kazanımları
1 Yüksek Yüksek Orta Orta Düşük Orta Orta
2 Yüksek Yüksek Orta Orta Düşük Orta Düşük
3 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Düşük Orta Orta
4 Yüksek Yüksek Orta Yüksek Orta Orta Düşük

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

İstenmemekte

Dersin İçeriği

Bu ders, gastronomiye ilişkin mevcut alanyazının incelenmesini, gastronomiye ilişkin temel akımları ve araştırma konularını, gastronomiye ilişkin araştırma planlama, organize etme ve yapılandırmayı, gastronomiye ilişkin araştırma sonuçlarını kapsamaktadır.

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi



Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte