>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomi Araştırmaları | TDR127 | Seçmeli | Doktora | 1 | Güz | 7 |
Doç. Dr. Hatice GÜÇLÜ NERGİZ
1) Gastronomiye ilişkin mevcut alanyazını inceler ve anlar.
2) Gastronomiye ilişkin temel akımları ve araştırma konularını tanımlar.
3) Gastronomiye ilişkin araştırma planlar, organize eder ve yapılandırır.
4) Gastronomiye ilişkin araştırma sonuçlarını etkin bir şekilde sunar.
Program Yeterlilikleri | ||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Orta | Orta | |
2 | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Orta | Düşük | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Düşük | Orta | Orta | |
4 | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Düşük |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, gastronomiye ilişkin mevcut alanyazının incelenmesini, gastronomiye ilişkin temel akımları ve araştırma konularını, gastronomiye ilişkin araştırma planlama, organize etme ve yapılandırmayı, gastronomiye ilişkin araştırma sonuçlarını kapsamaktadır.
Türkçe
İstenmemekte