>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
İlk Çağlardan Günümüze Mutfak Kültürleri ve Analizi | GDR103 | Seçmeli | Doktora | 1 | Güz | 7 |
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
1) Öğrenciler ilk çağlardan günümüze mutfak kültürlerinin oluşumuna etkili faktörleri bilirler
2) Öğrenciler ilk çağlardan günümüze mutfak kültürlerinin nasıl geliştiğini bilirler
Program Yeterlilikleri | |||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
YOK
Bu ders, ilk çağlardan günümüze mutfak kültürlerinin var oluş ve gelişimleri konusunda gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.
Türkçe
İstenmemekte