>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomide Yağ Bilimi ve Uygulamaları | GDR110 | Seçmeli | Doktora | 1 | Bahar | 7 |
Dr. Öğr. Üyesi Alican AKÇİÇEK
1) Yemeklik yağlarla ilgili edindiği kuramsal bilgileri yorumlayarak, değerlendirebilme becerisi edinir
Program Yeterlilikleri | |||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||
1 | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Düşük | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders besin hazırlama işlemlerinde kullanılan yağlar ve besin hazırlamada kullanılan değişik etmenlerin yağların yapısına olan etkilerinin incelenerek değerlendirilmesini kapsar.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte