>

Mutfakların Fonksiyonel Tasarımı ve Yönetimi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Sosyal Bilimler Enstitüsü
Doktora
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Mutfakların Fonksiyonel Tasarımı ve Yönetimi GDR114 Seçmeli Doktora 1 Bahar 7

Öğretim Elemanı Adı

Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Öğrenciler fonskiyonlarına göre mutfak türleri ve yönetimi hakkında bilgi sahibi olurlar
2) Öğrenciler mutfak fonksiyonlarına göre mutfakların tasarımı ve kullanılan ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olurlar

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7 8
Öğrenme Kazanımları
1 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek
2 Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek Yüksek

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

YOK

Dersin İçeriği

Bu ders, mutfakların fonksiyonel tasarımı ve yönetimi konusunda konusunda gerekli teorik bilgileri içermektedir.

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi



Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte