>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomide Yeni Eğilimler | GDR107 | Seçmeli | Doktora | 1 | Güz | 7 |
Prof. Dr. Emrah ÖZKUL
1) Beslenme ilkeleri ve gıda bilimi hakkında bilgi sahibi olur ve alanında uygular. Mutfaklara giren yeni gıda maddelerini tanır.
2) Gastronomideki yeni eğilimleri bilir.
3) Gastronominin gelişimi konusunda bilgi sahibi olur.
4) Gastronominin gelişimi konusunda tahminlerde bulunur
Program Yeterlilikleri | |||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||
1 | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Dünyada gastronominin gelişimi açısından önemli olan yeni eğilimlerin analizi, değerlendirilmesi, yorumlanması ve tartışılması.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte