>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Servis ve Protokol Kuralları | GMS312 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 6 |
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
Dr. Öğr. Üyesi Özgür ERGÜN
1) Servis teknikleri arasındaki farkları bilir
2) Farklı uygarlıklardaki içecek kültürlerini tanımlar
3) •Konaklama endüstrisindeki içecek tüketiminde tüketici trendlerini bilir
4) Protol Kurallarını Bilir ve Uygular
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | ||||||||||
2 | Orta | ||||||||||
3 | Orta | Orta | |||||||||
4 |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Yiyecek İçecek Kavramları, Temel Menu Tanımı, Özellikleri ve Sınıflandırılması, Servis ve protokol kuralalrı Hakkında Genel Bilgiler , Dikkat Edilecek Hususlar, Standart Ölçüler ve Kurallar
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
30% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
70% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte