>
Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Türü Dersin Düzeyi Dersin Yılı Dersin Verildiği Dönem AKTS Kredisi
Çiğ Beslenme GMS407 Seçmeli Lisans 4 Güz 6

Öğretim Elemanı Adı

Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
Dr. Öğr. Üyesi Nihan AKDEMİR

Dersin Öğrenme Kazanımları

1) Çiğ ürünlerin tanıtılması
2) Çiğ ürünlerin saklanması ve işlenmesi
3) Çiğ üürnlerin yararları ve zararları

Program Yeterliliği İlişkisi

  Program Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Öğrenme Kazanımları
1         Orta          
2     Orta Orta            
3                    

Eğitim Şekli

Yüz Yüze

Ön Koşullar, Diğer Koşullar

Yok

Önerilen Destekleyici Dersler

İstenmemekte

Dersin İçeriği

Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak çiğ ürünlerin işlenmeye uygunluğunu belirlemek, çiğ ürünlerin işlenmeye uygunluğunu belirlemek ve analizlerini yapmaktır

Önerilen/İstenen Ders Kaynakları

Planlanan Öğrenim Faaliyetleri Ve Eğitim Yöntemi



Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri

Dersin Eğitim Dili

Türkçe

Mesleki Uygulama

İstenmemekte