>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Çiğ Beslenme | GMS407 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
Dr. Öğr. Üyesi Nihan AKDEMİR
1) Çiğ ürünlerin tanıtılması
2) Çiğ ürünlerin saklanması ve işlenmesi
3) Çiğ üürnlerin yararları ve zararları
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | ||||||||||
2 | Orta | Orta | |||||||||
3 |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak çiğ ürünlerin işlenmeye uygunluğunu belirlemek, çiğ ürünlerin işlenmeye uygunluğunu belirlemek ve analizlerini yapmaktır
Türkçe
İstenmemekte