>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Füzyon Mutfak | GMS411 | Seçmeli | Lisans | 4 | Güz | 6 |
Dr. Öğr. Üyesi Nihan AKDEMİR
1) Farklı mutfaklara ait yemekleri tek bir tabakta birleştirir.
2) Füzyon mutfaklarında hazırlanan menü tiplerini ve tarzlarını bilir
3) Yemek oluşturma sürecinde farklı kültürlere ait yemekler ve içerikleri bilgi süzgecinden geçirerek uygun olanları belirler.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Düşük | Orta | Orta | ||
2 | Orta | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Yüksek | Düşük | Orta | Yüksek | Yüksek | |
3 | Orta | Yüksek | Orta | Orta | Düşük | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Füzyon mutfağının kapsamı, yaratıcı yemek formülleri, füzyon mutfağı ile fonksiyonel yemek formülleri ve yapılacak araştırmalar ışığında füzyon mutfağına özgü farklı menüler hazırlanması hakkında bilgi sahibi olunacaktır.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte