>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
2. Yabancı Dil Fransızca II | TUF302 | Seçmeli | Lisans | 3 | Bahar | 4 |
Doç. Dr. Dilek DÜLGER ALTINER
Öğr. Gör. Permin MALÇOK
1) Kendisi ve çevresi ile ilgili basit temel kelimeleri anlar.
2) Basit ve temel ifadelerle bilinen konularda telefon görüşmesi yapar.
3) Günlük hayattaki gereksinimlerini karşılar. .a. Saati ifade eder. .b. Alışveriş listesi hazırlar..c. Fiyat sorabilir.
4) Öğrendiği kelimeleri kullanma becerisi kazanır.
5) Gastronomi ile ilgili terimleri öğrenir.
Program Yeterlilikleri | |||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||||
1 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | ||
2 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
3 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
4 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | |
5 | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Bu ders, hava durumu, mevsimler, alışveriş yapma, onaylama veya reddetme, hobiler, ilan okuma, becerileri ifade etme, geçmiş zaman, geçmiştekilerden bahsetme, meslekler, talimat ve öneriler, tasaklar ve kurallar, durumunu konuşma, rezervasyon yapma, başkaları hakkında konuşma…konularını kapsar. Bu ders gıdalar, menü hazırlama, yemek tarifleri vb. konuları kapsar.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Fransızca
İstenmemekte