>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Gastronomide Satın Alma, Stok ve Maliyet Yönetimi | GMY116 | Seçmeli | Yüksek lisans | 1 | Bahar | 7 |
Prof. Dr. Selda UCA
Doç. Dr. Kazım Ozan ÖZER
1) Öğrenciler gastronomide satın alma yönetimini bilirler
2) Öğrenciler Gastronomide stok yönetimini bilirler
3) Öğrenciler Gastronomide maliyet yönetimini bilirler
Program Yeterlilikleri | ||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ||
Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
1 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Yüksek |
Yüz Yüze
Yok
yok
Bu ders, gastronomide satın alma, stok ve maliyet yönetimi konusunda gerekli teorik bilgilerin aktarılmasını içermektedir.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte