>
Dersin Adı | Dersin Kodu | Dersin Türü | Dersin Düzeyi | Dersin Yılı | Dersin Verildiği Dönem | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
Kültürel Etkileşim ve Gastrodiplomasi | GDR106 | Seçmeli | Doktora | 1 | Bahar | 7 |
Prof. Dr. Emrah ÖZKUL
1) Diplomasi ve gastronomi ilişkisi hakkında bilgi sahibi olur.
2) Gastrodiplomasi kavramını ve önemini farklı yönlerden açıklayabilir.
3) Ulus kimliği ve markalaması bakımından gastrodiplomasi uygulamalarını değerlendirebilir ve analiz edebilir.
4) Gastrodiplomasinin turizm açısından yaratacağı etkileri tartışabilir.
Program Yeterlilikleri | |||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ||
Öğrenme Kazanımları | |||||||||
1 | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Yüksek | Yüksek | Yüksek | |
2 | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | |
3 | Yüksek | Yüksek | Yüksek | Orta | Orta | Orta | Yüksek | Yüksek | |
4 | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta | Yüksek | Orta |
Yüz Yüze
Yok
İstenmemekte
Gastrodiplomasinin kültürler arası etkileşim ve ulusal tanıtımdaki rolünün analizi, değerlendirilmesi, yorumlanması ve tartışılması.
Ara Sınav Notunun Başarıya Oranı |
40% |
---|---|
Yarıyıl Sonu Sınavının Başarıya Oranı |
60% |
Toplam |
100% |
Türkçe
İstenmemekte